Köszöntő

Szeretettel köszöntünk a HázakHáza honlapján!

2012 nyarán az Omnivagus Túra és Szabadidõ Egyesület és a FejlesztõHáz gyermekfejlesztõ és terápiás központ közösen összefogva létrehozta a HázakHáza családi mozgás  és programközpontot. Küldetésünk célja, hogy olyan programokat kínáljunk kicsiknek és nagyoknak, melyek egészségesebbé, ügyesebbé és boldogabbá teszi a hozzánk érkezõket.

A HázakHáza családi mozgás és programközpont, olyan családi programokat, foglalkozásokat szervez, melyeken az egészséges és sérült gyermekek együtt vehetnek részt. Családi napközink napirendjébe több féle fejlesztést építettünk be, így a speciális ellátást igénylő gyermekeknek is megfelelő ellátást tudunk biztosítani. Komplex terápiás gyermekfejlesztő központunkba, nemzetközi szintű ellátást nyújtunk a hozzánk érkezőknek, egy helyen koncentrálva a hagyományos és az új eljárásokat, terápiás lehetőségeket. Aktív szabadidős programjainkon tartalmas kikapcsolódást biztosítunk a gyermekeknek és családoknak, továbbá külön figyelmet szentelünk az egészséges testvéreknek. Mottónk: „nem adhatunk más gyermekeinknek, csak szárnyakat és gyökereket”. A HázakHáza munkatársai segítenek abban, hogy gyermekeid erős gyökeret növesszenek, hogy aztán magabiztosan tudjanak majd szárnyalni.

Omnivagus Egyesület logóAz Omnivagus Egyesület közel tíz éve szervez aktív szabadidős programokat gyermekek-, családok számára. Az egyesület munkájában meghatározó a közösen megélt kalandok, programok összetartó ereje. A sok túra, tábor, kirándulás után elérkezett a pillanat, amikor úgy éreztük, kell egy HELY, – ez volt az OmnivagusHáz – , ahol együtt lehetünk, és ahol az egyesület szellemiségét folytatva kicsit másféle programokat is szervezhetünk.

Fejlesztőház logóA FejlesztőHázban, a gyermekfejlesztés 0 és 10 éves kor között több szakember bevonásával zajlik. A terápiás módszerek nemcsak megférnek egymás mellett, hanem egymást kiegészítve segítik a gyermek beilleszkedését a mindennapi életbe. A Házak Háza részben teret ad a további fejlődéshez, részben a hozzánk járó családok számára olyan színes programcsomagot tudunk kínálni, ami kiegészíti a Fejlesztőháznban folyó szakmai munkát.

Kérjük észrevételeddel, javaslatoddal segítsd munkánkat, és jelezd számunkra! Kellemes időtöltést, sok mozgást, élményteli játékot kíván, a HázakHáza csapata.

(Tájékoztatunk, hogy honlapunkat jelenleg készítjük, ezért előfordulhatnak hiányosságok és hibás adatok. Kérlek telefonon, vagy emilben érdeklődj a pontos információkért. Köszönjük megértésedet és türelmedet.)